Meksikonpata perunahipusta

Annoksia: 13 kpl
Annoskoko: 300 g
Määrä: 3,9 kg

Muokkaa annoskokoa tai annosmäärää

L Laktoositon (laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
S Soijaton (ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
K Kananmunaton (ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana)
G Gluteeniton (ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana)
0,130 kg IsoMitta tomaattinen kylmäsuurusteinen kastike-/keittopohja
1,800 l Vesi
Ripottele kylmäsuurustuva kastike-/keittopohja -aines kylmään veteen, sekoita hyvin. Anna turvota 5 minuuttia.
0,020 kg Bong Lihaliemiainekset, 0,5 %
0,030 l Touch of Taste Asian Red & Hot fondi
Mustapippuri, rouhittu
Lisää pohjaan liemijauhe, fondi ja mustapippuri. Sekoita hyvin.
0,500 kg Jauheliha kypsä, pakaste
0,100 kg Sipulikuutio, pakaste
0,300 kg Vihanneskuutio, pakaste
Lisää pohjaan jäiset vihannekset, jauheliha, sipuli.
1,000 kg Perunahippu
0,300 kg Kidneypapu, säilyke (valutettu)
Sekoita joukkoon jäinen perunahippu sekä kidneypavut. Laita massa GN-pakkiin. Paista yhdistelmäpaistolla 165 astetta, 40% höyryä noin 45 minuuttia. Anna vetäytyä 10 minuuttia ja tarjoile.
Makuasia 1/2024
Uusi asiakaslehti on ilmestynyt!
Tästä herkuttelemaan »