Metsäsieni-broilerivuoka perunahipusta
                        Annoksia: 13 kpl
                        Annoskoko: 300 g
                        Määrä: 3,9 kg
                    
                                    L
                                    Laktoositon
                                        (laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
                                
                            
                                
                                    S
                                    Soijaton
                                        (ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
                                
                            
                                
                                    K
                                    Kananmunaton
                                        (ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana)
                                
                            
                                
                                    G
                                    Gluteeniton
                                        (ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana)
                                
                            
                        | 0,125 kg | IsoMitta kylmäsuurusteinen vaalea kastike-/keittopohja | 
| 1,000 l | Vesi | 
| Ripottele kylmäsuurustuva kastike-/keittopohja -aines kylmään veteen, sekoita hyvin. Anna turvota 5 minuuttia. | |
| 1,000 l | Ruokakerma, laktoositon 15 % | 
| 0,025 kg | Bong Kasvisliemiainekset, 0,5 % | 
| Valkopippuri, jauhettu | |
| Lisää pohjaan kerma, liemijauhe ja pippuri. Sekoita hyvin. | |
| 0,350 kg | Metsäsienikuutio, säilyke (valutettu) | 
| 0,500 kg | Broilerin fileekuutio, kypsä | 
| 0,200 kg | Sipulikuutio, pakaste | 
| Lisää joukkoon jäiset sipulit, broileri sekä valutetut sienet. Sekoita hyvin. | |
| 1,000 kg | Perunahippu | 
| Sekoita joukkoon jäinen perunahippu. Nosta massa GN-pakkiin. Paista yhdistelmäpaistolla 165 astetta, 40% höyryä noin 45 minuuttia. Anna vetäytyä 10 minuuttia ja tarjoile. | |
                
            