Minttusuklaa jäädyke

Annoksia: 20 kpl
Annoskoko: 55 g
Määrä: 1,1 kg

Muokkaa annoskokoa tai annosmäärää

L Laktoositon (laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
S Soijaton (ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
K Kananmunaton (ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana)
G Gluteeniton (ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana)
0,750 l Laktoositon täysmaitojuoma
0,400 kg IsoMitta Suklaamousseainekset
0,070 kg Piparminttukaramellimurska
Vaahdota kylmä maito ja IsoMitta Suklaamousse -ainekset. Lisää joukkoon rouhittuja piparminttmakeisia.
Kaada massa silokonivuokaan tai tavalliseen metalliseen rengaskakkuvuokaan.
Jäädytä kakku yön yli.
Kumoa jäädyke tarjoiluastialle ja koristele piparminttumakeisilla ja tuoreilla mintun lehdillä.
*kakku irtoaa helpoimmin kun vuokaa kastaa lämpimään veteen muutaman kerran ennen kumoamista.
Makuasia 1/2024
Uusi asiakaslehti on ilmestynyt!
Tästä herkuttelemaan »