Moderni mustikkakukko
Annoksia: 20 kpl
Annoskoko: 125 g
Määrä: 2,5 kg
L
Laktoositon
(laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
S
Soijaton
(ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
K
Kananmunaton
(ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana)
| 1,000 kg | Mustikka, pakaste |
| 0,050 kg | IsoMitta Mustikka-vadelmakiisseli/ -keittoainekset |
| 0,400 kg | Rouhittu ruisleipä, vähäsuolainen |
| 0,030 kg | Talkkunajauho |
| 0,040 kg | Fariinisokeri |
| 0,040 kg | Mantelijauhe |
| Levitä mustikat voidellun GN-vuoan pohjalle. | |
| Ripottele kiisseliainekset marjojen pinnalle. | |
| Levitä leipämurska, talkkunajauho ja fariinisokeri tasaisesti päälle. | |
| Halutessasi voit lisätä vielä mantelilastuja. | |
| Paista 160°C:ssa yhdistelmätoiminnolla (kosteus 60 %) n. 10 minuuttia. | |
| . | |
| 1,000 l | Vaahtoutuva lakton Vaniljakastike |
| Tarjoa mustikkakukon kanssa Vaniljakastiketta joko sellaisenaan tai kevyesti vaahdotettuna. | |
