Moderni mustikkakukko

Annoksia: 20 kpl
Annoskoko: 125 g
Määrä: 2,5 kg

Muokkaa annoskokoa tai annosmäärää

L Laktoositon (laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
S Soijaton (ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
K Kananmunaton (ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana)
1,000 kg Mustikka, pakaste
0,050 kg IsoMitta Mustikka-vadelmakiisseli/ -keittoainekset
0,400 kg Rouhittu ruisleipä, vähäsuolainen
0,030 kg Talkkunajauho
0,040 kg Fariinisokeri
0,040 kg Mantelijauhe
Levitä mustikat voidellun GN-vuoan pohjalle.
Ripottele kiisseliainekset marjojen pinnalle.
Levitä leipämurska, talkkunajauho ja fariinisokeri tasaisesti päälle.
Halutessasi voit lisätä vielä mantelilastuja.
Paista 160°C:ssa yhdistelmätoiminnolla (kosteus 60 %) n. 10 minuuttia.
.
1,000 l Vaahtoutuva lakton Vaniljakastike
Tarjoa mustikkakukon kanssa Vaniljakastiketta joko sellaisenaan tai kevyesti vaahdotettuna.
Makuasia 1/2024
Uusi asiakaslehti on ilmestynyt!
Tästä herkuttelemaan »