Mokka-kookosmoussekakku
Annoksia: 16 kpl
Annoskoko: 95 g
Määrä: 1,52 kg
S
Soijaton
(ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
| 0,130 kg | Vetopohja, tumma |
| 0,070 l | Appelsiinituoremehu |
| Öljyä ja tomusokeroi irtopohjavuoka kevyesti. | |
| Leikkaa vetopohja irtopohjavuokaan sopivan kokoiseksi. | |
| Kastele pohja appelsiinimehulla. | |
| Täyte: | |
| 0,100 l | Kevytmaito, vähälaktoosinen |
| 0,100 l | Kookosmaito, säilötty |
| 0,010 kg | Kookoshiutale |
| 0,180 kg | IsoMitta Mokkamousseainekset |
| 0,150 kg | Maitorahka, laktoositon |
| 0,100 kg | Mangosose, makeuttamaton |
| 0,130 kg | Vetopohja, tumma |
| Mittaa yleiskoneeseen maito, kookosmaito ja -hiutaleet sekä mousseainekset. | |
| Vaahdota kovaksi vaahdoksi. | |
| Lisää vaahtoon maitorahka ja mangosose ja sekoita tasaiseksi. | |
| Levitä vaahto vetopohjan päälle tasaisesti. | |
| Lyö rengasvuokaa kevyesti pöytään, jotta vaahto leviäisi tasaisesti joka paikkaan ja ilmakuplat poistuisivat. Tasoita pinta. | |
| Laita toinen kakkupohja päälle ja kostuta appelsiinimehulla. | |
| Laita kakku pariksi tunniksi kylmään jotta täyte ehtii hyytyä. | |
| Kuorrutus: | |
| 0,200 l | Kasvirasvasekoite 15%, laktoositon |
| 0,400 kg | Tumma suklaa |
| Kiehauta kuorrutusta varten Keittiö kasvirasvasekoite. | |
| Sulata suklaapalat hyvin sekoittaen joukkoon, älä keitä. | |
| Ota kakku pois rengasvuoasta ja aseta kuorrutusta varten ritilälle tai leivinpaperin päälle. | |
| Levitä suklaakuorrute kakun pinnalle tasaisesti. | |
| Laita kakku vielä hetkeksi kylmään, jotta kuorrutus ehtii jähmettyä. | |
| Koristele halutessasi. | |
| Vinkki: Voit käyttää kakun täytettä sellaisenaan jälkiruokamoussena. | |
