Mustaherukka-vadelmamousse

Annoksia: 20 kpl
Annoskoko: 95 g
Määrä: 1,9 kg

Muokkaa annoskokoa tai annosmäärää

L Laktoositon (laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
S Soijaton (ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
K Kananmunaton (ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana)
G Gluteeniton (ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana)
0,600 l Vispikerma, laktoositon
1,200 l Piimä, laktoositon
0,150 kg IsoMitta Mustaherukka-vadelmakiisseli/ -keittoaine
Vaahdota vispikerma pehmeän kuohkeaksi. Lisää vaahtoon piimä ja IsoMitta Mustaherukka-Vadelmakiisseli/ -keittoaine koko ajan vatkaten.
Täytä pursotinpussi moussetäytteellä ja anna tekeytyä kylmässä hetken.
Pursota täytettä leivospohjiin, tartaletteihin tai suklaakuppeihin.
Koristele esim. marjoilla ja mintun lehdillä.
Makuasia 1/2024
Uusi asiakaslehti on ilmestynyt!
Tästä herkuttelemaan »