Marjasadon mustikka-puolukkakakku
Annoksia: 12 kpl
Annoskoko: 110 g
Määrä: 1,32 kg
| 0,180 kg | Vetopohja, vaalea |
| 0,050 l | Sekamehu, sokeroitu |
| 0,070 kg | Kuningatarhillo |
| Pohja: | |
| Leikkaa vetopohja rengasvuokaan sopivaksi. Kastele pohja sekamehulla ja levitä päälle kuningatarhillo. | |
| 0,050 l | Maitojuoma laktoositon kevyt |
| 0,150 kg | Maitorahka, laktoositon |
| 0,250 l | Vaahtoutuva lakton Vaniljakastike |
| 0,050 kg | Puolukka, pakaste |
| 0,150 kg | IsoMitta Puolukkamousseainekset |
| Täyte: | |
| Vaahdota yleiskoneessa maito, rahka, puolukat, vispautuva vaniljakastike ja IsoMitta Puolukkamousse -ainekset.Levitä vaahto pohjan päälle. Lyö rengasvuokaa pöytään, että vaahto leviää tasaisesti ja ilmataskut poistuvat. | |
| Tasoita pinta. | |
| 0,050 kg | IsoMitta Mustikka-vadelmakiisseli/ -keittoainekset |
| 0,130 kg | Mustikka, pakaste |
| 0,006 kg | Liivatelehti |
| 0,300 l | Vesi |
| Kiille: | |
| Valmista kiisseli pakkauksen ohjeen mukaan. Sulata liotetut liivatteet mikrossa ja lisää kiisselin joukkoon. Kaada jäähtynyt seos kakun pintaan ja anna hyytyä kylmässä n.1h | |
| Kakun voi pakastaa kiilteen hyydyttyä. | |
