Marjasadon mustikka-puolukkakakku

Annoksia: 12 kpl
Annoskoko: 110 g
Määrä: 1,32 kg

Muokkaa annoskokoa tai annosmäärää

0,180 kg Vetopohja, vaalea
0,050 l Sekamehu, sokeroitu
0,070 kg Kuningatarhillo
Pohja:
Leikkaa vetopohja rengasvuokaan sopivaksi. Kastele pohja sekamehulla ja levitä päälle kuningatarhillo.
0,050 l Maitojuoma laktoositon kevyt
0,150 kg Maitorahka, laktoositon
0,250 l Vaahtoutuva lakton Vaniljakastike
0,050 kg Puolukka, pakaste
0,150 kg IsoMitta Puolukkamousseainekset
Täyte:
Vaahdota yleiskoneessa maito, rahka, puolukat, vispautuva vaniljakastike ja IsoMitta Puolukkamousse -ainekset.Levitä vaahto pohjan päälle. Lyö rengasvuokaa pöytään, että vaahto leviää tasaisesti ja ilmataskut poistuvat.
Tasoita pinta.
0,050 kg IsoMitta Mustikka-vadelmakiisseli/ -keittoainekset
0,130 kg Mustikka, pakaste
0,006 kg Liivatelehti
0,300 l Vesi
Kiille:
Valmista kiisseli pakkauksen ohjeen mukaan. Sulata liotetut liivatteet mikrossa ja lisää kiisselin joukkoon. Kaada jäähtynyt seos kakun pintaan ja anna hyytyä kylmässä n.1h
Kakun voi pakastaa kiilteen hyydyttyä.
Makuasia 1/2024
Uusi asiakaslehti on ilmestynyt!
Tästä herkuttelemaan »