Mustikkapiirakka
Annoksia: 28 kpl
Annoskoko: 100 g
Määrä: 2,8 kg
L
Laktoositon
(laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
S
Soijaton
(ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
| 0,400 kg | IsoMitta Pizzapohja |
| 0,100 kg | Margariini 60 %, laktoositon |
| 0,050 kg | Sokeri |
| Sivele leivinpaperilla vuorattu 1/1 40 mm gn-vuoka sulatetulla margariinillä ja ripottele päälle sokeria. Laita vuokaan pitzapohja ja sivele vielä pinta sulatetulla margariinillä ja ripottele pintaan sokeria. Näin saat pohjasta mureamman. Vaihtoehtoisesti | |
| käytä pakaste murotaikinaa. | |
| 1,500 kg | Kermaviili, laktoositon |
| 0,400 l | Maitojuoma laktoositon kevyt |
| 0,180 kg | IsoMitta Vanhanajan vaniljakastike -ainekset |
| 0,100 kg | Sokeri |
| 0,500 kg | Mustikka, pakaste |
| Sekoita keskenään maito, vanhan ajan vaniljakastikeaines, kermaviili ja sokeri. Levitä seos tasaisesti pohjalle ja lisää pinnalle mustikat. | |
| Paista kiertoilmalla 200ºC noin 10 min, kunnes pinta on saanut väriä. | |
| Tai jos käytät muropohjaa kiertoilmalla 180ºC noin 15-20 min. | |
