Napolilainen Lasagne
Annoksia: 20 kpl
Annoskoko: 280 g
Määrä: 5,6 kg
L
Laktoositon
(laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
S
Soijaton
(ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
| 0,040 l | Ruokaöljy |
| 0,200 kg | Sipulikuutio, pakaste |
| 0,600 kg | Suikalevihannes, pakaste |
| 0,005 kg | Tilli, hienonnettu, pakaste |
| 0,002 kg | Mustapippuri, jauhettu |
| Kuullota sipulit, suikalevihannekset ja mausteet öljyssä. | |
| 0,350 kg | IsoMitta Vaalea kastike-/keittopohja-ainekset |
| 0,400 l | Kasvirasvasekoite 15%, laktoositon |
| 2,400 l | Vesi |
| 0,800 kg | Tonnikala öljyssä |
| Suola | |
| Lisää vesi ja pohja-aines. Sekoita ja anna kiehua muutama minuutti. | |
| Lisää tonnikala kastikkeeseen. | |
| Kastike-/keittopohjat ovat vähäsuolaisia. Lisää suolaa makusi mukaan. | |
| 0,150 kg | Juustoraasteseos, laktoositon |
| 1,000 kg | IsoMitta Lasagnelevy |
| Laita voideltuun 65 mm 1/1 GN-vuokaan pohjalle kastiketta, päälle lasagnelevy. Jatka kuten edellä. Ripottele pinnalle juustoraaste. | |
| Ohjeessa käytetty 5 lasagnelevyä / vuoka. | |
| Kastiketta n. 0,7 l / kerros. | |
| Paista yhdistelmäpaistolla (kosteus 60%) 180°C:n lämmössä noin 20 min. Kunnes vuoka on keskeltä 85ºC:sta. | |
| Saat reseptistä laktoosittoman, kun käytät laktoositonta juustoraastetta. | |
