Paahdettu paprika-juustomajoneesi

Annoksia: 20 kpl
Annoskoko: 50 g
Määrä: 1,0 kg

Muokkaa annoskokoa tai annosmäärää

L Laktoositon (laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
S Soijaton (ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
G Gluteeniton (ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana)
0,415 kg Paahdettu paprika, säilyke
0,335 kg IsoMitta Juustocreme-sulatejuustovalmiste
0,250 kg Chef René Täysmajoneesi 81%
Valuta ja soseuta säilötyt paprikat. Yhdistä paprikasose IsoMitta Juustocreme sulatejuustovalmiste ja Chef René Täysmajoneesi 81% joukkoon. Anna tekeytyä kylmässä yön yli ennen tarjoamista.
Majoneesi sopii loistavasti burgerin väliin, juuresten dippailuun ja grillatulle kanalle.
Makuasia 1/2024
Uusi asiakaslehti on ilmestynyt!
Tästä herkuttelemaan »