Paahdettu paprikakastike pastalle

Annoksia: 10 kpl
Annoskoko: 195 g
Määrä: 1,95 kg

Muokkaa annoskokoa tai annosmäärää

L Laktoositon (laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
S Soijaton (ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
M Maidoton (ei lisätty maitoa tai maitotuotteita reseptin ainesosana)
K Kananmunaton (ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana)
G Gluteeniton (ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana)
0,390 kg Paprika, keltainen
0,975 kg Paprika, vihreä ja punainen
0,390 kg Paprika, oranssi
Grillaa tai paahda uunissa paprikat tummiksi.Kaada kulhoon ja peitä kelmulla, anna seistä n. 15 min.
Poista kuori, sisukset ja siemenet ja leikkaa suurehkoiksi paloiksi.
0,037 l Oliiviöljy
0,025 kg Valkosipulin kynsi
Kuullota murskattu valkosipuli öljyssä.
0,125 kg Oliivi, kivetön, musta
1,000 kg Tomaattipastakastike
0,125 kg Touch of Taste Asian Red & Hot fondi
0,013 kg Mustapippuri, rouhittu
0,005 kg Chilijauhe
Lisää pastakastike,Touch of Taste Asian Red & Hot fondi ja paprikat sekä hienonnetut oliivit.
Mausta mustapippurilla ja maun mukaan chilijauheella, kuumenna.
0,050 kg Basilika, tuore
0,100 kg Parmesanjuusto, raaste
Ripottele pinnalle parmesan raastetta ja hienonnettua basilikaa ja tarjoa keitetyn pastan kanssa.
Makuasia 1/2024
Uusi asiakaslehti on ilmestynyt!
Tästä herkuttelemaan »