Pääsiäisen herkullinen lammashöystö
Annoksia: 20 kpl
Annoskoko: 150 g
Määrä: 3,0 kg
L
Laktoositon
(laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
K
Kananmunaton
(ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana)
G
Gluteeniton
(ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana)
| 0,060 l | Rypsiöljy |
| 0,100 kg | Pekoni |
| 1,500 kg | Lampaanpaistikuutio |
| Suikaloi pekoni ja ruskista se ja lammaskuutiot pannulla tai padassa. | |
| 0,100 kg | Sipulikuutio, pakaste |
| 0,150 kg | Keittojuures, pakaste |
| Suola | |
| Mustapippuri, rouhittu | |
| Timjami | |
| Fariinisokeri | |
| 0,010 kg | Valkosipuli |
| Pilko kasvikset, pyörittele öljyssä ja mausta suolallla, sokerilla, timjamilla ja valkosipulilla. Laita pakkiin ja paahda uunissa n. 20-30 min. | |
| 0,750 l | Kuohukerma, laktoositon |
| 0,750 l | Vesi |
| 0,150 kg | IsoMitta Kermainen pippurikastike -ainekset |
| 0,050 l | Touch of Taste Riistafondi |
| Sekoita kuohukerma, vesi, Touch of Taste Riistafondi ja IsoMitta Kermainen Pippurikastike -ainekset. | |
| Kaada seos lihojen joukkoon, kiehauta ja hauduta kunnes liha on mureaa. | |
| Lisää joukkoon kuumat paahdetut juurekset, sekoita ja anna vetäytyä 10-15 min,. | |
| Tarjoile. | |
