Pääsiäisen Suklainen tuulihattu

Annoksia: 10 kpl
Annoskoko: 100 g
Määrä: 1,0 kg

Muokkaa annoskokoa tai annosmäärää

L Laktoositon (laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
S Soijaton (ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
G Gluteeniton (ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana)
Taikina
0,300 l Vesi
0,100 kg Voi, laktoositon
1. Mittaa vesi ja voi kattilaan, kiehauta.
0,120 kg Gluteeniton jauhoseos
2. Lisää gluteenittomat jauhot kokoajan sekoittaen. 3. Nosta pois hellalta ja anna jäähtyä 2-3 min.
3,000 kpl Kananmuna
4. Lisää kananmunat yksitellen taikinaan koko ajan sekoittaen. 5. Laita pursotinpussiin 13 mm tylla ja lisää sinne tuulihattutaikina. 6. Pursota taikina renkaan muotoon pellille. Taikinasta tulee 10 kpl tuulihattua. 7. Paista 175 astetta kuivapaisto noin 25 min. Uunia ei saa aukaista paiston aikana. (tuulihattu lässähtää) 8. Anna jäähtyä ennen täyttämistä.
Täyte 1:
0,150 kg IsoMitta Suklaamousseainekset
0,200 kg Laktoositon täysmaitojuoma
1. Lisää yleiskoneen kulhoon IsoMitan Suklaamousse aines ja kylmä maito. 2. Vatkaa n. 10-15 min. kunnes mousse on kuohkeaa.
0,200 kg Tuorejuusto, maustamaton laktoositon
0,020 kg Sokeri
3. Lisää moussen joukkoon tuorejuusto ja sokeri. 4. Sekoita hyvin.
0,150 kg Appelsiinimarmeladi
5. Halkaise jäähtynyt tuulihattu ja pursota marmeladi pohjalle. Pursota suklaamousse hillon päälle. Koristele sulatetulla suklaalla ja pienillä suklaamunilla. KOKOAMINEN Tuulihattu 30 g Mousse 54 g Hillo 15 g Noin paino yhdelle tuulihatulle: 99 g
Makuasia 1/2024
Uusi asiakaslehti on ilmestynyt!
Tästä herkuttelemaan »