Parsakaali-juustopiirakka

Annoksia: 10 kpl
Annoskoko: 170 g
Määrä: 1,7 kg

Muokkaa annoskokoa tai annosmäärää

Täyte:
0,300 l Vesi
0,100 kg Sipulikuutio, pakaste
0,005 kg Valkosipulirouhe
0,100 kg IsoMitta Parsakaalikeittoainekset
0,100 l Kuohukerma, laktoositon
0,001 kg Mustapippuri, jauhettu
0,600 kg Parsakaali, pakaste
0,100 kg Juustoraasteseos, laktoositon
Kuumenna padassa vesi, sipuli ja IsoMitta Parsakaalikeitto -ainekset.
Lisää kuohukerma, mausteet, parsakaalinuput ja juustoraaste.
Kiehauta.
0,400 kg IsoMitta Pizzapohja
0,150 kg Vuohenjuusto
Laita pizzapohja uunipellille ja levitä kastike päälle. Lisää kuutioitu vuohenjuusto.
Paista uunissa yhdistelmäpaistolla 200ºC:ssa 5-10 min.
Vinkki! Korvaa vuohenjuusto fetajuustolla tai kuutioidulla cheddarjuustolla. Täytteeseen voi lisätä myös erilaisia kasviksia tai kasvissekoituksia.
Makuasia 1/2024
Uusi asiakaslehti on ilmestynyt!
Tästä herkuttelemaan »