Parsarisotto

Annoksia: 20 kpl
Annoskoko: 200 g
Määrä: 4,0 kg

Muokkaa annoskokoa tai annosmäärää

L Laktoositon (laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
S Soijaton (ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
M Maidoton (ei lisätty maitoa tai maitotuotteita reseptin ainesosana)
K Kananmunaton (ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana)
G Gluteeniton (ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana)
0,645 kg Risotto riisi
Mittaa tarvittava riisimäärä 1/1, 65-GN astiaan.
2,581 l Vesi
Sekoita IsoMitta Vaalea kylmäsuuruste kylmään veteen vähitellen ripotellen. Anna turvota n. 5 min
0,006 kg Suola
0,323 l Kasvirasvasekoite 15%, laktoositon
0,300 kg IsoMitta Parsakeittopohja-ainekset
Lisää kasvirasvasekoite, sitruunakastikeaines ja suola suurusteeseen.
Kaada kastike riisin päälle.
0,400 kg Parsa, pakaste
Varmista massan lämpötila max.+4°C
Säilytä kylmässä valmistukseen saakka max.72h
Kypsennä höyrypaistolla 130°C kosteus 60% n. 30-40 min.
Lisää jäiset herneet risottoon ja jatka kypsennystä vielä n. 10 min.
Anna vetäytyä n. 15min, ennen tarjoilua.
Makuasia 1/2024
Uusi asiakaslehti on ilmestynyt!
Tästä herkuttelemaan »