Pastavuoka a la Italia
Annoksia: 12 kpl
Annoskoko: 200 g
Määrä: 2,4 kg
| 0,400 kg | Pasta, Cappelli |
| 0,300 kg | Häärkäpapurouhe |
| 0,100 kg | Paprikakuutio, pakaste |
| 0,150 kg | Sipulikuutio, pakaste |
| 0,200 kg | Papu musta, säilyke esikeitetty |
| 0,100 kg | Herne, pakaste |
| Mittaa 1/1-65 GN vuokaan pasta, härkäpapurouhe, paprika, sipuli, pavut ja herneet. | |
| 1,000 l | Vesi |
| 0,085 kg | IsoMitta tomaattinen kylmäsuurusteinen kastike-/keittopohja |
| 0,400 l | Kuohukerma, laktoositon |
| 0,040 kg | IsoMitta Aurinkokuiv. Tomaattikylmäkastike -aineks |
| 0,006 kg | Valkosipuli |
| Lisää mahdollisimman kylmään veteen IsoMitta Kylmäsuurustuva tomaattikastike-/keittopohja, sekoita ja anna turvota n. 5min. Lisää kerma, IsoMitta Aurinkokuiv. Tomaattikylmäkastike -aines ja valkosipuli. Sekoita hyvin ja kaada pastan sekaan. Sekoittele hyv | |
| in. | |
| Pastavuoan voit paistaa heti 160 astetta, 30% höyrypaisto n. 30 min + 10 min paisto. | |
| Tai laittaa vuoka kylmään ja paistaa seuraavana päivänä 160 astetta 30% hörypaisto 30-35min. | |
