Pastavuoka a la Italia

Annoksia: 12 kpl
Annoskoko: 200 g
Määrä: 2,4 kg

Muokkaa annoskokoa tai annosmäärää

0,400 kg Pasta, Cappelli
0,300 kg Häärkäpapurouhe
0,100 kg Paprikakuutio, pakaste
0,150 kg Sipulikuutio, pakaste
0,200 kg Papu musta, säilyke esikeitetty
0,100 kg Herne, pakaste
Mittaa 1/1-65 GN vuokaan pasta, härkäpapurouhe, paprika, sipuli, pavut ja herneet.
1,000 l Vesi
0,085 kg IsoMitta tomaattinen kylmäsuurusteinen kastike-/keittopohja
0,400 l Kuohukerma, laktoositon
0,040 kg IsoMitta Aurinkokuiv. Tomaattikylmäkastike -aineks
0,006 kg Valkosipuli
Lisää mahdollisimman kylmään veteen IsoMitta Kylmäsuurustuva tomaattikastike-/keittopohja, sekoita ja anna turvota n. 5min. Lisää kerma, IsoMitta Aurinkokuiv. Tomaattikylmäkastike -aines ja valkosipuli. Sekoita hyvin ja kaada pastan sekaan. Sekoittele hyv
in.
Pastavuoan voit paistaa heti 160 astetta, 30% höyrypaisto n. 30 min + 10 min paisto.
Tai laittaa vuoka kylmään ja paistaa seuraavana päivänä 160 astetta 30% hörypaisto 30-35min.
Makuasia 1/2024
Uusi asiakaslehti on ilmestynyt!
Tästä herkuttelemaan »