Perunanuudeli Beanit-punajuurivuoka

Annoksia: 13 kpl
Annoskoko: 300 g
Määrä: 3,9 kg

Muokkaa annoskokoa tai annosmäärää

L Laktoositon (laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
S Soijaton (ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
K Kananmunaton (ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana)
G Gluteeniton (ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana)
K Kasvisruoka
0,150 kg IsoMitta kylmäsuurusteinen vaalea kastike-/keittopohja
1,000 l Vesi
Ripottele kylmäsuurusteinen kastike-/keittopohja -aines kylmään veteen, sekoita hyvin. Anna turvota 5 minuuttia.
1,000 l Vegaaninen"ruokakerma"
0,300 l Fraiche, vegaaninen
0,025 kg Bong Kasvisliemiainekset, 0,5 %
Mustapippuri, rouhittu
Yrttisekoitus
Lisää pohjaan vegaaninenkerma, fraiche, liemijauhe ja mausteet. Sekoita hyvin.
0,400 kg Punajuurisuikale, pakaste
0,080 kg Sipulikuutio, pakaste
0,400 kg Beanit-härkäpapumuru
Lisää massaan jäinen sipuli, punajuuri ja härkäpapu. Sekoita hyvin.
0,600 kg perunanuudeli
Sekoita joukkoon jäinen perunanuudeli. Laita massa GN-pakkiin ja paista yhdistelmäpaistolla 165 astetta, 40% höyryä noin 45 minuuttia. Anna vetäytyä 10 minuuttia ja tarjoile.
Makuasia 1/2024
Uusi asiakaslehti on ilmestynyt!
Tästä herkuttelemaan »