Pinaatti-Hollandaise gratinoidut kalapyörykät
Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 240 g
Määrä: 24,0 kg
G
Gluteeniton
(ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana)
| 10,585 l | Vesi |
| 1,868 kg | IsoMitta Hollandaise-kastikeainekset |
| 1,245 kg | Voi, laktoositon |
| 0,062 kg | Mustapippuri, rouhittu |
| 0,031 kg | Suola |
| Valmista Hollandaisekastike ja lisää joukkoon laktoositon voi. Lisää mustapippuri ja suola. | |
| 7,783 kg | Kirjolohipyörykkä, pakaste |
| Laita jäiset lohipullat GN-vuokaan, voit myös korvata lohipullat pakastelohipaloilla. Huomioi näin tehdessäsi lisätä suolaa. | |
| 1,868 kg | Purjosipuli |
| 1,868 kg | Pinaatti, pakaste |
| Pese ja suikaloi purjosipuli ja tuore pinaatti. | |
| Lisää kalapullien päälle leikatut purjoviipaleet, pinaattipalat ja tilli. Kaada päälle Hollandaisekastike ja ripottele pintaan juustoraaste. | |
| 0,934 kg | Juustoraasteseos, laktoositon |
| 0,100 kg | Tilli, tuore |
| 2,000 kpl | Sitruuna |
| Kypsennä uunissa 175°C:ssa noin. 25 min. Koritele tuoreella tillillä ja sitruunalohkoilla. Tarjoile suolapaahdettujen perunoiden ja kauden kasvisten kera. | |
