Poronkäristys
Annoksia: 24 kpl
Annoskoko: 200 g
Määrä: 4,8 kg
L
Laktoositon
(laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
S
Soijaton
(ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
K
Kananmunaton
(ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana)
G
Gluteeniton
(ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana)
| 0,060 kg | Voi, laktoositon |
| 2,000 kg | Poronkäristys- tai riistakäristysliha |
| 0,340 kg | Pekoni |
| 0,400 kg | Sipulikuutio, pakaste |
| Laita jäinen käristysliha, pekonisuikaleet, sipulikuutiot ja rasva GN-vuokiin. | |
| (1 kg lihaa / vuoka) | |
| Ruskista ja sulata liha kiertoilmalla 230°C:n lämpötilassa noin 15 minuuttia. | |
| 3,000 l | Vesi |
| 0,150 l | Touch of Taste Riistafondi |
| Mustapippuri, kokonainen | |
| Yhdistä liha ja muut raaka-aineet, lisää vesi-Riistafondiseos ja pippurit. | |
| Jatka kypsennystä höyrypaistolla 160°C:n lämpötilassa 20 minuutin ajan. | |
| Tarjoa käristys perunasoseen ja puolukkahillon kanssa. | |
