Poronkäristys

Annoksia: 24 kpl
Annoskoko: 200 g
Määrä: 4,8 kg

Muokkaa annoskokoa tai annosmäärää

L Laktoositon (laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
S Soijaton (ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
K Kananmunaton (ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana)
G Gluteeniton (ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana)
0,060 kg Voi, laktoositon
2,000 kg Poronkäristys- tai riistakäristysliha
0,340 kg Pekoni
0,400 kg Sipulikuutio, pakaste
Laita jäinen käristysliha, pekonisuikaleet, sipulikuutiot ja rasva GN-vuokiin.
(1 kg lihaa / vuoka)
Ruskista ja sulata liha kiertoilmalla 230°C:n lämpötilassa noin 15 minuuttia.
3,000 l Vesi
0,150 l Touch of Taste Riistafondi
Mustapippuri, kokonainen
Yhdistä liha ja muut raaka-aineet, lisää vesi-Riistafondiseos ja pippurit.
Jatka kypsennystä höyrypaistolla 160°C:n lämpötilassa 20 minuutin ajan.
Tarjoa käristys perunasoseen ja puolukkahillon kanssa.
Makuasia 1/2024
Uusi asiakaslehti on ilmestynyt!
Tästä herkuttelemaan »