Punajuuri-kvinoalasagne
Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 270 g
Määrä: 27,0 kg
L
Laktoositon
(laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
S
Soijaton
(ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
K
Kananmunaton
(ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana)
| 0,900 kg | Kvinoa, suomalainen |
| 14,000 l | Vesi |
| Mittaa kvnioa astiaan. Laske päälle kylmää vettä ja huuhtele hyvin siivilän avulla. | |
| Jätä huuhdellut siemenet siivilään 20 minuutiksi, näin ne valuvat mahdollisimman kuiviksi. Sekoittele ja kääntele siemeniä hieman valutuksen aikana. | |
| Kiehauta vesi ja lisää kvinoa. Sekoittele välillä ja keitä kahdeksan minuuttia. | |
| 4,000 kg | Punajuurikuutio |
| 0,120 l | Ruokaöljy |
| 0,050 kg | Piparjuuriraaste |
| 0,020 kg | Timjami, tuore |
| Kuullota nopeasti punajuuret, hienonnettu timjami ja piparjuuritahna öljyssä. Lisää kvinoa joukkoon. | |
| 5,000 l | Maitojuoma laktoositon kevyt |
| 2,000 kg | IsoMitta Lasagnekastikeainekset |
| 12,500 l | Vesi |
| 0,005 kg | Mustapippuri, rouhittu |
| 1,000 kg | Fetajuusto, kuutioitu |
| Lisää joukkoon kastikainekset, pippuri, juusto ja neste. | |
| Sekoita ja kiehauta. Anna kypsyä viisi minuuttia. | |
| 5,000 kg | IsoMitta Lasagnelevy |
| 1,000 kg | Juustoraasteseos, laktoositon |
| Levitä voideltuun GN 1/1 65 mm vuokaan pohjalle kastiketta ja lasagnelevyjä vuorotellen. | |
| Yhteen vuokaan menee viisi levyä. | |
| Viimeiseksi annostele pinnalle kastiketta ja juustoraastetta. | |
| Paista lasagne yhdistelmäpaistolla 160 °C:ssa noin 25 minuuttia. Anna hetki vetäytyä. | |
