Punakaalisalaatti
Annoksia: 20 kpl
Annoskoko: 120 g
Määrä: 2,4 kg
S
Soijaton
(ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
K
Kananmunaton
(ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana)
G
Gluteeniton
(ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana)
| 1,000 kg | Punakaali |
| Suikaloi punakaali. | |
| 0,500 l | Vesi |
| 0,100 kg | Väkiviinaetikka |
| 0,200 kg | Sipuliviipale, pakaste |
| 0,250 kg | Omenalohko, pakaste |
| 0,010 kg | Suola |
| 0,080 kg | Sokeri |
| 0,050 l | Ruokaöljy |
| 0,060 kg | IsoMitta Italialainen Yrttikylmäkastike -ainekset |
| Lisää veteen sipuli, omena, suola, sokeri, öljy ja kylmäkastikeainekset. | |
| Kiehauta liemi ja kaada kuumana kaalin päälle. | |
| Sekoita hyvin ja jäähdytä ennen tarjoilua. | |
| Voit hauduttaa kaalia myös pidempään ja tarjota kuumana kalan tai lihan lisäkkeenä. | |
