Puolukka & Karamelli
Annoksia: 10 kpl
Annoskoko: 100 g
Määrä: 1,0 kg
L
Laktoositon
(laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
S
Soijaton
(ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
G
Gluteeniton
(ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana)
| Brownie pohja | |
| 0,120 kg | Voi, laktoositon |
| 0,120 kg | Tummasuklaa 70% |
| 0,100 kg | Kananmuna |
| 0,106 kg | Sokeri |
| 0,066 kg | Gluteeniton jauhoseos |
| Sulata voi ja suklaa. Lisää joukkoon loput raaka-aineet ja levitä silikonimatolle. Paista 160 asteisessa uunissa n.10 minuuttia ja leikkaa muotoon | |
| Karamellimousse | |
| Karamellimaito | |
| 0,075 kg | Sokeri |
| 0,040 kg | Omenatäysmehu |
| 0,100 kg | Vispikerma, laktoositon |
| 0,050 kg | Laktoositon täysmaitojuoma |
| 0,005 kg | Rosmariinin oksa |
| Paahda sokeri kattilassa kauniin ruskeaksi. Lisää omenamehu ja kerma. Kiehauta ja lisää joukkoon rosmariini. Siivilöi ja jäähdytä | |
| 0,028 kg | Bong Moussepohja-ainekset |
| 0,125 kg | Karamellimaito |
| 0,030 kg | Sitruunamehu, makeuttamaton |
| Sekoita kaikki ainekset keskenään ja vaahdota 10 minuuttia yleiskoneessa. Siirrä pursotin pussiin ja täytä muotti. Jätä suklaamurolle tilaa muutama milli | |
| Puolukkahyytelö | |
| 0,017 kg | IsoMitta Puolukkakiisseli/ -keittoainekset |
| 0,080 kg | Vesi |
| 0,010 kg | Sitruunamehu, makeuttamaton |
| 0,010 kg | Sokeri |
| 0,002 kg | Liivatelehti |
| Liota liivate kylmässä vedessä. Sekoita ainekset keskenään ja kiehauta. Lisää liotettu liivate joukkoon ja kaada muottiin karamellimoussen päälle | |
| Suklaamuro | |
| 0,100 kg | Riisimuro, gluteeniton |
| 0,200 kg | Maitosuklaa |
| Sulata suklaa ja lisää joukkoon riisimuro. Painele massa muottiin karamellimoussen päälle | |
| Puolukkamousse | |
| 0,040 kg | IsoMitta Puolukkakiisseli/ -keittoainekset |
| 0,175 kg | Laktoositon täysmaitojuoma |
| 0,100 kg | Tomusokeri |
| 0,006 kg | Liivatelehti |
| 0,300 kg | Vispikerma, laktoositon |
| Kiehauta kattilassa maito ja IsoMitta Puolukkakiisseli aines Lisää joukkoon liotettu liivate ja tomusokeri. Vatkaa yleiskoneessa vispikerma ja yhdistä massaan. Kaada muottiin ja jäädytä | |
| Puolukkakiille | |
| 0,050 kg | IsoMitta Puolukkakiisseli/ -keittoainekset |
| 0,050 kg | Hillosokeri |
| 0,020 kg | Sitruunamehu, makeuttamaton |
| 0,400 kg | Vesi |
| 0,020 kg | Liivatelehti |
| 0,002 kg | Vanilla jauhe |
| 0,003 kg | Punaista elintarvikeväriä |
| Liota liivate kylmässä vedessä. Kiehauta muut raaka-aineet ja lisää liotettu liivate Kaada hiukan lämmin kiille jäädytetyn kakun päälle ja nosta takaisin pakkaseen hetkeksi. Koristele ja tarjoile. | |
