Puolukka & Karamelli

Annoksia: 10 kpl
Annoskoko: 100 g
Määrä: 1,0 kg

Muokkaa annoskokoa tai annosmäärää

L Laktoositon (laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
S Soijaton (ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
G Gluteeniton (ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana)
Brownie pohja
0,120 kg Voi, laktoositon
0,120 kg Tummasuklaa 70%
0,100 kg Kananmuna
0,106 kg Sokeri
0,066 kg Gluteeniton jauhoseos
Sulata voi ja suklaa. Lisää joukkoon loput raaka-aineet ja levitä silikonimatolle. Paista 160 asteisessa uunissa n.10 minuuttia ja leikkaa muotoon
Karamellimousse
Karamellimaito
0,075 kg Sokeri
0,040 kg Omenatäysmehu
0,100 kg Vispikerma, laktoositon
0,050 kg Laktoositon täysmaitojuoma
0,005 kg Rosmariinin oksa
Paahda sokeri kattilassa kauniin ruskeaksi. Lisää omenamehu ja kerma. Kiehauta ja lisää joukkoon rosmariini. Siivilöi ja jäähdytä
0,028 kg Bong Moussepohja-ainekset
0,125 kg Karamellimaito
0,030 kg Sitruunamehu, makeuttamaton
Sekoita kaikki ainekset keskenään ja vaahdota 10 minuuttia yleiskoneessa. Siirrä pursotin pussiin ja täytä muotti. Jätä suklaamurolle tilaa muutama milli
Puolukkahyytelö
0,017 kg IsoMitta Puolukkakiisseli/ -keittoainekset
0,080 kg Vesi
0,010 kg Sitruunamehu, makeuttamaton
0,010 kg Sokeri
0,002 kg Liivatelehti
Liota liivate kylmässä vedessä. Sekoita ainekset keskenään ja kiehauta. Lisää liotettu liivate joukkoon ja kaada muottiin karamellimoussen päälle
Suklaamuro
0,100 kg Riisimuro, gluteeniton
0,200 kg Maitosuklaa
Sulata suklaa ja lisää joukkoon riisimuro. Painele massa muottiin karamellimoussen päälle
Puolukkamousse
0,040 kg IsoMitta Puolukkakiisseli/ -keittoainekset
0,175 kg Laktoositon täysmaitojuoma
0,100 kg Tomusokeri
0,006 kg Liivatelehti
0,300 kg Vispikerma, laktoositon
Kiehauta kattilassa maito ja IsoMitta Puolukkakiisseli aines Lisää joukkoon liotettu liivate ja tomusokeri. Vatkaa yleiskoneessa vispikerma ja yhdistä massaan. Kaada muottiin ja jäädytä
Puolukkakiille
0,050 kg IsoMitta Puolukkakiisseli/ -keittoainekset
0,050 kg Hillosokeri
0,020 kg Sitruunamehu, makeuttamaton
0,400 kg Vesi
0,020 kg Liivatelehti
0,002 kg Vanilla jauhe
0,003 kg Punaista elintarvikeväriä
Liota liivate kylmässä vedessä. Kiehauta muut raaka-aineet ja lisää liotettu liivate Kaada hiukan lämmin kiille jäädytetyn kakun päälle ja nosta takaisin pakkaseen hetkeksi. Koristele ja tarjoile.
Makuasia 1/2024
Uusi asiakaslehti on ilmestynyt!
Tästä herkuttelemaan »