Puolukka-unelmatorttu
Annoksia: 20 kpl
Annoskoko: 50 g
Määrä: 1,0 kg
L
Laktoositon
(laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
S
Soijaton
(ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
| Pohja: | |
| 0,320 kg | Kananmuna |
| 0,110 kg | Sokeri |
| 0,060 kg | Vehnäjauho |
| 0,075 kg | Mantelijauhe |
| 0,015 kg | Kaakaojauhe |
| Vaahdota kananmunat ja sokeri. | |
| Lisää yhdistetyt kuivat aineet siivilöitynä varovasti sekoittaen. | |
| Levitä taikina leivinpaperin päälle GN-pellille. | |
| Paista 225°C:n lämpötilassa noin 7 minuuttia. | |
| Kumoa sokerikakkulevy sokeroidulle leivinpaperille ja jäähdytä. | |
| Täyte: | |
| 0,200 l | Kevytmaito, vähälaktoosinen |
| 0,100 kg | IsoMitta Puolukkamousseainekset |
| 0,060 kg | Tuorejuusto, maustamaton laktoositon |
| 0,010 kg | Vaniljasokeri, aito |
| 0,100 kg | Vadelmamurska, pakaste |
| Valmista täyte. | |
| Sekoita IsoMitta Puolukkamousseainekset kylmään maitoon ja vaahdota kuohkeaksi. Lisää vaahtoon tuorejuusto, sokeri ja vadelmarouhe. | |
| Levitä täyte jäähtyneelle kääretorttulevylle ja kääri rullalle. | |
| Anna kääretortun olla kylmässä hetken ennen leikkaamista. | |
