Puolukkainen piirakka
Annoksia: 30 kpl
Annoskoko: 95 g
Määrä: 2,85 kg
L
Laktoositon
(laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
S
Soijaton
(ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
| 0,450 kg | Kananmuna |
| 0,700 kg | Sokeri |
| Vaahdota kananmunat ja sokeri. | |
| 0,400 l | Vesi |
| 0,200 kg | Voi, laktoositon |
| Lisää vesi ja sulatettu margariini sekoittaen joukkoon. | |
| 0,020 kg | Leivinjauhe |
| 0,200 kg | IsoMitta Puolukkakiisseli/ -keittoainekset |
| 0,600 kg | Vehnäjauho |
| 0,020 kg | Vaniljasokeri, aito |
| 0,450 kg | Puolukka, pakaste |
| Yhdistä kuivat ainekset ja sekoita taikinaan. Lisää viimeiseksi puolukat käännellen joukkoon. | |
| 0,075 kg | Voi, laktoositon |
| 0,120 kg | Kookoshiutale |
| 0,050 kg | Vehnäjauho |
| 0,065 kg | Sokeri |
| 0,008 kg | Vaniljasokeri, aito |
| Levitä taikina piirakkapellille leivinpaperin päälle. | |
| Sulata rasva ja sekoita joukkoon kookoshiutaleet, vehnäjauho ja sokerit. | |
| Ripottele seos piirakan päälle. | |
| Paista uunissa 160°C:ssa noin 45 minuuttia. | |
| Tarjoa piirakan kanssa IsoMitan Vanhan ajan vaniljakastiketta | |
