Purjosipuli-majoneesipiiras
Annoksia: 12 kpl
Annoskoko: 200 g
Määrä: 2,4 kg
L
Laktoositon
(laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
S
Soijaton
(ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
| Pohja: | |
| 0,200 kg | Voi, laktoositon |
| 0,600 kg | Vehnäjauho |
| 0,160 kg | Chef René Täysmajoneesi 81% |
| 0,025 l | Vesi |
| Valmista pohja sekoittamalla huoneenlämpöinen voi ja vehnäjauhot keskenään. Lisää joukkoon majoneesi ja vesi. Sekoita tasaiseksi ja laita kylmään hetkeksi. | |
| Täyte: | |
| 0,010 l | Ruokaöljy |
| 0,500 kg | Purjosipuli |
| 0,200 kg | Juustoraasteseos, laktoositon |
| 0,250 l | Kevytmaito, vähälaktoosinen |
| 0,300 kg | Chef René Täysmajoneesi 81% |
| 0,240 kg | Kananmuna |
| Suola | |
| Valkopippuri, jauhettu | |
| Aloita täytteen tekeminen pesemällä ja paloittelemalla purjot kulhoon viipaleiksi. Freesaa pannulla hetki. Laita purjot kulhoon ja lisää juustoraaste, maito, majoneesi, muna sekä mausteet. | |
| Tarkista maku ja lisää mausteita maun mukaan. | |
| Levitä pohjataikina voideltuun GN-vuokaan, taputtele tasaiseksi. Paista 180°C:ssa noin 20 minuuttia. Lisää täyte ja paista vielä noin 20 minuuttia. Pinnan pitää olla hyytynyt. | |
| Tarjoile lämpimänä raikkaan salaatin kanssa. | |
