Purjosipuli-majoneesipiiras

Annoksia: 12 kpl
Annoskoko: 200 g
Määrä: 2,4 kg

Muokkaa annoskokoa tai annosmäärää

L Laktoositon (laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
S Soijaton (ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
Pohja:
0,200 kg Voi, laktoositon
0,600 kg Vehnäjauho
0,160 kg Chef René Täysmajoneesi 81%
0,025 l Vesi
Valmista pohja sekoittamalla huoneenlämpöinen voi ja vehnäjauhot keskenään. Lisää joukkoon majoneesi ja vesi. Sekoita tasaiseksi ja laita kylmään hetkeksi.
Täyte:
0,010 l Ruokaöljy
0,500 kg Purjosipuli
0,200 kg Juustoraasteseos, laktoositon
0,250 l Kevytmaito, vähälaktoosinen
0,300 kg Chef René Täysmajoneesi 81%
0,240 kg Kananmuna
Suola
Valkopippuri, jauhettu
Aloita täytteen tekeminen pesemällä ja paloittelemalla purjot kulhoon viipaleiksi. Freesaa pannulla hetki. Laita purjot kulhoon ja lisää juustoraaste, maito, majoneesi, muna sekä mausteet.
Tarkista maku ja lisää mausteita maun mukaan.
Levitä pohjataikina voideltuun GN-vuokaan, taputtele tasaiseksi. Paista 180°C:ssa noin 20 minuuttia. Lisää täyte ja paista vielä noin 20 minuuttia. Pinnan pitää olla hyytynyt.
Tarjoile lämpimänä raikkaan salaatin kanssa.
Makuasia 1/2024
Uusi asiakaslehti on ilmestynyt!
Tästä herkuttelemaan »