Quornlasagne
Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 200 g
Määrä: 20,0 kg
L
Laktoositon
(laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
S
Soijaton
(ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
| Kastike 1 | |
| 1,200 l | Vesi |
| 2,000 l | Kasvirasvasekoite 15%, laktoositon |
| 2,000 kg | IsoMitta Juustocreme-sulatejuustovalmiste |
| Ota quornrouhe sulamaan kylmiöön edellisenä päivänä. | |
| Kastike1, Juustokastike | |
| Mittaa pataan vesi, kasvirasvasekoite ja juustocreme. Kuumenna. | |
| Kastike 2 | |
| 6,400 l | Vesi |
| 1,600 kg | Quorn, rouhe, pakaste |
| 1,860 kg | Tomaattimurska |
| 0,800 kg | Tomaattisose |
| 0,200 kg | Blå Band Kuivattu Sipulikuutio |
| 0,120 kg | Valkosipulirouhe |
| 0,016 kg | Basilika, kuivattu |
| 0,008 kg | Mustapippuri, rouhittu |
| 0,020 kg | Oregano |
| 0,044 kg | IsoMitta Kasvisliemiainekset |
| 0,340 kg | Fariinisokeri |
| 0,240 l | Chilikastike, makea |
| Kastike 2, quorn-kastike | |
| Mittaa pataan vesi, lisää sulannut quornrouhe, tomaattimurska, tomaattipyre, sipulit, mausteet sekä liemiaines. | |
| Kuumenna n. 5 min. | |
| Kokoaminen | |
| 1,800 kg | Kesäkurpitsa |
| 3,200 kg | IsoMitta Lasagnelevy |
| 0,800 kg | Emmental, raaste |
| Kokoaminen: | |
| Varaa voidellut GN-vuoat, sekä pasta levyt ja kesäkurpitsasuikaleet. | |
| Kokoamisohje yhdelle 1/1 65mm GN-vuoalle: | |
| Laita vuoanpohjalle; | |
| quorn-kastiketta 0,6kg | |
| tuorepastalevy | |
| quorn-kastiketta 0,6kg | |
| kesäkurpitsasuikaletta 0,45kg | |
| juustokastiketta 0,3kg | |
| tuorepastalevy | |
| quorn-kastiketta 0,6kg | |
| tuorepastalevy | |
| quorn-kastiketta 0,6kg | |
| Pistelehaarukalla ennen päällilevyn laittoa. | |
| tuorepastalevy | |
| juustokastiketta 0,9kg | |
| ripottele juustoraaste pinnalle 0,2kg | |
| Kypsennä yhdistelmätoiminnolla +140C° , kosteus 50%, 20min ja 160C°, kosteus 50% 20min. | |
| Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua. | |
