Risotto vehnästä
Annoksia: 10 kpl
Annoskoko: 320 g
Määrä: 3,2 kg
| 1,020 kg | Vehnäsuurimo |
| Vesi | |
| 0,096 kg | Bong Kasvisliemiainekset |
| Keitä vehnäsuurimot pakkauksen ohjeen mukaan kypsiksi. Lisää Bong Kasvisliemijauhetta keitinveteen. | |
| 0,300 kg | Tomaatti, keltainen |
| Kalttaa tomaatit, poista siemenet ja leikkaa suikaleiksi. | |
| 0,050 kg | Voi, laktoositon |
| 0,320 kg | Pakastesipuli, kuutioitu |
| 0,800 kg | Herkkutatti, tuore viipaloitu |
| Lisää kuumalle pannulle voi, sipuli ja viipaloidut sienet. Freesaa kunnes ovat pehmenneet ja sienien neste on haihtunut. | |
| 0,400 kg | Valkoviini, kuiva |
| 0,500 kg | Kuohukerma, laktoositon |
| 0,500 kg | Västerbotten-juustoa |
| Kaada pannulle valkoviini ja kuohukerma. Anna kiehua 5-10 min ja lisää juusto pieninä paloina. | |
| Lisää joukkoon keitetyt vehnäsuurimot ja tomaattisuikaleet. Sekoita varovasti. Ripottele pinnalle tuoretta ruohosipulia. | |
| 0,007 kg | Ruohosipuli |
