Rosépippuri-broilerikastike
Annoksia: 22 kpl
Annoskoko: 170 g
Määrä: 3,74 kg
| 2,200 l | Vesi |
| 0,130 kg | IsoMitta kylmäsuurusteinen vaalea kastike-/keittopohja |
| 0,280 kg | IsoMitta Rosépippurikastikeainekset |
| 0,130 kg | IsoMitta Juustocreme-sulatejuustovalmiste |
| 0,007 l | Touch of Taste Kanafondi |
| 0,004 kg | Broilerimauste |
| 0,001 kg | Rosépippuri, rouhittu |
| 1,500 kg | Broilerin fileekuutio, kypsä |
| Sekoita IsoMitta Vaalea kylmäsuuruste kylmään veteen vähitellen ripotellen. Anna turvota n. 5 min | |
| Lisää IsoMitta Rosépippurikastike -ainekset, IsoMitta Juustocreme-sulatejuustovalmiste ja Touch of Taste Kanafondi ja sekoita tasaiseksi. | |
| Lisää lopuksi mausteet ja broilerin filekuutiot. | |
| Tarkista massan lämpötila että on max +4°C. Säilytä kylmässä (max 72h) | |
