Rosépippuri-broilerikastike

Annoksia: 22 kpl
Annoskoko: 170 g
Määrä: 3,74 kg

Muokkaa annoskokoa tai annosmäärää

2,200 l Vesi
0,130 kg IsoMitta kylmäsuurusteinen vaalea kastike-/keittopohja
0,280 kg IsoMitta Rosépippurikastikeainekset
0,130 kg IsoMitta Juustocreme-sulatejuustovalmiste
0,007 l Touch of Taste Kanafondi
0,004 kg Broilerimauste
0,001 kg Rosépippuri, rouhittu
1,500 kg Broilerin fileekuutio, kypsä
Sekoita IsoMitta Vaalea kylmäsuuruste kylmään veteen vähitellen ripotellen. Anna turvota n. 5 min
Lisää IsoMitta Rosépippurikastike -ainekset, IsoMitta Juustocreme-sulatejuustovalmiste ja Touch of Taste Kanafondi ja sekoita tasaiseksi.
Lisää lopuksi mausteet ja broilerin filekuutiot.
Tarkista massan lämpötila että on max +4°C. Säilytä kylmässä (max 72h)
Makuasia 1/2024
Uusi asiakaslehti on ilmestynyt!
Tästä herkuttelemaan »