Salmiakilla maustettua sitruunarahkaa

Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 100 g
Määrä: 10,0 kg

Muokkaa annoskokoa tai annosmäärää

3,888 l Vesi
1,233 kg IsoMitta Sitruunakiisseli/ -keittoainekset
2,222 l Vispikerma, laktoositon
2,777 kg Maitorahka, laktoositon
0,278 kg Turkinpippuri rouhe
Sekoita vesi ja IsoMitta Sitruunakiisseli/ -keittoainekset keskenään.
Lisää kerma ja vatkaa hetki. Lisää rahka ja sekoita hyvin.
Anna maustua kylmässä seuraavaan päivään.
Sekoittele ennen annostelua kulhoihin ja koristele valmiit annokset turkinpippurirouheella ja laku kastikkeella.
Makuasia 1/2024
Uusi asiakaslehti on ilmestynyt!
Tästä herkuttelemaan »