Satokauden palapaisti
Annoksia: 20 kpl
Annoskoko: 220 g
Määrä: 4,4 kg
| 2,200 l | Vesi |
| 0,135 kg | IsoMitta kylmäsuurusteinen ruskea kastike-/keittopohja |
| 0,100 kg | IsoMitta Paistinkastikeainekset |
| 0,100 kg | Sipulikuutio, pakaste |
| 0,450 kg | Porkkanamedaljonki, pakaste |
| 0,250 l | Vispikerma, laktoositon |
| 1,600 kg | Nauta O kuutio, kypsä |
| 0,010 kg | Suola |
| Sekoita IsoMitta Ruskea kylmäsuuruste ja kylmään veteen vähitellen ripotellen. Anna turvota n. 5 min | |
| Lisää IsoMitta Paistinkastike -ainekset, sipulit ja vispikerma sekä liha. | |
| Sekoita tasaiseksi. | |
| Säilytä kylmässä | |
| Kuumenna vähintään +86°C ennen tarjoilua | |
