Satokauden palapaisti

Annoksia: 20 kpl
Annoskoko: 220 g
Määrä: 4,4 kg

Muokkaa annoskokoa tai annosmäärää

2,200 l Vesi
0,135 kg IsoMitta kylmäsuurusteinen ruskea kastike-/keittopohja
0,100 kg IsoMitta Paistinkastikeainekset
0,100 kg Sipulikuutio, pakaste
0,450 kg Porkkanamedaljonki, pakaste
0,250 l Vispikerma, laktoositon
1,600 kg Nauta O kuutio, kypsä
0,010 kg Suola
Sekoita IsoMitta Ruskea kylmäsuuruste ja kylmään veteen vähitellen ripotellen. Anna turvota n. 5 min
Lisää IsoMitta Paistinkastike -ainekset, sipulit ja vispikerma sekä liha.
Sekoita tasaiseksi.
Säilytä kylmässä
Kuumenna vähintään +86°C ennen tarjoilua
Makuasia 1/2024
Uusi asiakaslehti on ilmestynyt!
Tästä herkuttelemaan »