Satokauden sosekeitto

Annoksia: 10 kpl
Annoskoko: 350 g
Määrä: 3,5 kg

Muokkaa annoskokoa tai annosmäärää

L Laktoositon (laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
S Soijaton (ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
G Gluteeniton (ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana)
0,455 kg Peruna, jauhoinen
0,455 kg Porkkana
0,455 kg Selleri, kuorittu
0,182 kg Purjosipuli
0,182 kg Sipuli
0,009 kg Valkosipuli
1,818 l Vesi
0,027 kg Bong Luomu Kasvisliemi 0,3 %
0,018 l Touch of Taste Luomu Kasvisfondi
0,005 kg Timjami
Kuori ja pilko juurekset ja sipulit.
Kiehauta vesi ja lisää liemijauhe, fondi, timjami sekä pilkotut juurekset ja sipulit.
Keitä kunnes juurekset ovat pehmenneet.
0,005 kg Suola
0,005 kg Mustapippuri, rouhittu
0,455 kg Créme fraiche, laktoositon
Kaada hieman vettä pois kattilasta, mutta ota vesi talteen. Soseuta keitto, lisää tarvittaessa vettä mikäli sose on hyvin paksua. Sekoita lopuksi joukkoon suola, pippuri ja cream fraiche.
0,027 kg Persilja
0,027 kg Sokeriherne, tuore
Koristele keitto persiljarouheella, suikaloidulla sokeriherneellä ja yrttimaustetulla popkornilla.
Makuasia 1/2024
Uusi asiakaslehti on ilmestynyt!
Tästä herkuttelemaan »