Savulohimousse
Annoksia: 21 kpl
Annoskoko: 30 g
Määrä: 0,63 kg
L
Laktoositon
(laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
S
Soijaton
(ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
K
Kananmunaton
(ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana)
G
Gluteeniton
(ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana)
| 0,200 l | Maitojuoma laktoositon kevyt |
| 0,050 kg | Bong Moussepohja-ainekset |
| Mittaa maito, lisää mousseainekset ja vaahdota täydellä teholla noin 5 minuutin ajan. | |
| 1,500 kg | Créme fraiche, laktoositon |
| 0,300 kg | savulohi |
| 0,100 l | Ranskankerma, vähälaktoosinen |
| Sitruunamehu, makeuttamaton | |
| Mustapippuri, rouhittu | |
| Tilli, tuore | |
| Suola | |
| Lisää joukkoon ranskankerma ja hienonnettu lohi ja sekoita varovasti. | |
| Lisää mausteet ja sitruunamehu. | |
| Tarkista maku ja anna maustua kylmässä n 2h. Annostele tarjoulukulhoihin tai syötäviin annosmaljoihin. | |
| 0,180 kg | Liivatelehti |
| 0,250 l | Sitruunamehu, makeuttamaton |
| 2,000 l | IsoMitta Vispi -vispautuva kasvirasvasekoite 24 % |
| Liota liivatelehdet ja sulata sitruunamehussa. Vaahdota kasvirasva pehmeäksi vaahdoksi. Sekoita jäähtynyt liivate kalamassaan tasaiseksi ja lisää vaahdotettu kasvirasva. Sekoita tasaiseksi. Pakkaa voideltuihin tai kelmutettuihin vuokiin. Jäähdytä kylmiöss | |
| ä vähintään 2-3 tuntia. | |
