Sisilialainen salsa

Annoksia: 4 kpl
Annoskoko: 150 g
Määrä: 0,6 kg

Muokkaa annoskokoa tai annosmäärää

L Laktoositon (laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
S Soijaton (ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
M Maidoton (ei lisätty maitoa tai maitotuotteita reseptin ainesosana)
K Kananmunaton (ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana)
G Gluteeniton (ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana)
0,180 kg Paprika, erivärisiä
0,005 kg Valkosipulin kynsi
0,025 l Rypsiöljy
Hienonna sipulit, murskaa valkosipulinkynnet ja pilko paprikat.
Kuullota margariinissa kattilassa.
0,030 l Touch of Taste Kasvisfondi 180 ml
0,100 l Valkoviini, kuiva
0,002 kg Basilika, kuivattu
0,250 kg Tomaatti
0,002 kg Oregano
0,001 kg Tabasco
0,003 kg Sokeri
0,002 kg Mustapippuri, rouhittu
Lisää joukkoon kaltattu, kuorittu ja pieniksi kuutioiksi leikattu tomaatti.
Lisää viini, Touch of Taste Kasvisfondi ja mausteet.
Keitä noin viisi minuuttia välillä sekoittaen.
Tarjoa kuumana pastan kanssa tai kylmänä salsakastikkeena nachojen kanssa.
Makuasia 1/2024
Uusi asiakaslehti on ilmestynyt!
Tästä herkuttelemaan »