Sitruuna Brita
Annoksia: 12 kpl
Annoskoko: 80 g
Määrä: 0,96 kg
L
Laktoositon
(laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
S
Soijaton
(ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
G
Gluteeniton
(ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana)
| 1,000 kpl | Vaniljatanko |
| 1,000 kpl | Sitruunankuori |
| 0,100 l | Laktoositon täysmaitojuoma |
| Pese yksi sitruuna ja kuori se ohuelti. Kaada kattilaan maito. Lisää yksi halkaistu vaniljatanko ja sitruunan kuoret. Kiehauta ja anna jäähtyä n. 15-20 min. | |
| 0,100 kg | Gluteeniton , vaalea kakkupohja |
| Lado kakkupohja vuokaan ja kostuta se vanilja-sitruuna maidolla. | |
| 0,040 kg | Marenkipohja |
| Murusta marenkipohjaa kostutetun kakkupohan päälle. | |
| 0,150 l | Laktoositon täysmaitojuoma |
| 0,135 kg | IsoMitta Sitruunamousse-aines |
| 0,200 kg | Cream Fraiche, laktoositon |
| 0,010 kg | Hunaja |
| Valmista mousse vatkaamalla kylmä maito ja IsoMitta Sitruunamousse-aines ilmavaksi vaahdoksi. Lisää joukkoon Cream Fraiche ja hunaja, sekoita tasaiseksi. Levitä mousse kauniisti marenkimurusilla peitetyn kakkupohjan päälle . Säilytä kylmässä kelmulla peitettynä tarjoiluun saakka. | |
| 0,040 kg | Marenkipohja |
| 0,020 kg | Mantelilastu |
| 0,150 kg | Mustikka, tuore |
| 0,015 kg | Sitruunamelissa |
| Koristele kakku juuri ennen tarjoilua tuoreilla mustikoilla, mantelilastuilla ja marenkimurusilla. Laita muutama lehti sitruunamelissaa koristeeksi. | |
