Sitruuna Brita

Annoksia: 12 kpl
Annoskoko: 80 g
Määrä: 0,96 kg

Muokkaa annoskokoa tai annosmäärää

L Laktoositon (laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
S Soijaton (ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
G Gluteeniton (ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana)
1,000 kpl Vaniljatanko
1,000 kpl Sitruunankuori
0,100 l Laktoositon täysmaitojuoma
Pese yksi sitruuna ja kuori se ohuelti. Kaada kattilaan maito. Lisää yksi halkaistu vaniljatanko ja sitruunan kuoret. Kiehauta ja anna jäähtyä n. 15-20 min.
0,100 kg Gluteeniton , vaalea kakkupohja
Lado kakkupohja vuokaan ja kostuta se vanilja-sitruuna maidolla.
0,040 kg Marenkipohja
Murusta marenkipohjaa kostutetun kakkupohan päälle.
0,150 l Laktoositon täysmaitojuoma
0,135 kg IsoMitta Sitruunamousse-aines
0,200 kg Cream Fraiche, laktoositon
0,010 kg Hunaja
Valmista mousse vatkaamalla kylmä maito ja IsoMitta Sitruunamousse-aines ilmavaksi vaahdoksi. Lisää joukkoon Cream Fraiche ja hunaja, sekoita tasaiseksi. Levitä mousse kauniisti marenkimurusilla peitetyn kakkupohjan päälle . Säilytä kylmässä kelmulla peitettynä tarjoiluun saakka.
0,040 kg Marenkipohja
0,020 kg Mantelilastu
0,150 kg Mustikka, tuore
0,015 kg Sitruunamelissa
Koristele kakku juuri ennen tarjoilua tuoreilla mustikoilla, mantelilastuilla ja marenkimurusilla. Laita muutama lehti sitruunamelissaa koristeeksi.
Makuasia 1/2024
Uusi asiakaslehti on ilmestynyt!
Tästä herkuttelemaan »