Sitruuna ja lakritsa

Annoksia: 15 kpl
Annoskoko: 112 g
Määrä: 1,68 kg

Muokkaa annoskokoa tai annosmäärää

L Laktoositon (laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
Lakritsamousse
0,100 kg IsoMitta Lakritsamousseaines
0,166 kg Laktoositon täysmaitojuoma
Sekoita ainekset keskenään ja vaahdota 10 minuuttia yleiskoneessa. Siirrä pursotin pussiin ja täytä silikoninen rengasmuotti
Sitruunahyytelö
0,017 kg IsoMitta Sitruunakiisseli/ -keittoainekset
0,080 kg Vesi
0,010 kg Sitruunamehu, makeuttamaton
0,010 kg Sokeri
0,004 kg Liivate
Liota liivate kylmässä vedessä. Sekoita ainekset keskenään ja kiehauta. Lisää liotettu liivate joukkoon ja kaada muottiin lakritsamoussen päälle
Sitruunamousse
0,040 kg IsoMitta Sitruunakiisseli/ -keittoainekset
0,175 kg Laktoositon täysmaitojuoma
0,100 kg Tomusokeri
0,006 kg Liivatelehti
0,300 kg Vispikerma, laktoositon
Kiehauta kattilassa maito ja IsoMitta sitruunakiisseli aines. Lisää joukkoon liotettu liivate ja tomusokeri. Vatkaa yleiskoneessa vispikerma ja yhdistä massaan. Kaada muottiin ja jäädytä
Pohja
0,180 kg Vetopohja, vaalea
0,050 kg Sitruunamehu, makeuttamaton
0,050 kg Sokeri
Lämmitä kattilassa sitruunamehua ja sokeria kunnes sokeri liuennut. Kostuta pohja hyvin ja leikkaa muotoon. Ohenna pohjan paksuutta tarvittaessa
Kaakaomaalaus
0,200 kg Kaakaovoi
0,200 kg Valkosuklaa
Murusta kaakaovoi pienmmäksi ja lisää valkosuklaa. Sulata tasaiseksi ja siivilöi hyvin. Maalaa jäätynyt kakku kauttaaltaan valkoiseksi. Tähän tarvitset elintarvikkeille tarkoitetun ruiskumaalaussetin.
Makuasia 1/2024
Uusi asiakaslehti on ilmestynyt!
Tästä herkuttelemaan »