Sitruuna-tuorejuustokakku
Annoksia: 21 kpl
Annoskoko: 100 g
Määrä: 2,1 kg
L
Laktoositon
(laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
S
Soijaton
(ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
| 0,250 kg | Vetopohja, tumma |
| Leikkaa vetopohja tarvittaessa oikean kokoiseksi GN- vuokaan. Voit kostuttaa maidolla hallutessasi. | |
| 0,900 l | Kevytmaito |
| 0,400 kg | IsoMitta Sitruunavaahtoainekset |
| 0,250 l | Vaahtoutuva lakton Vaniljakastike |
| 0,350 kg | Tuorejuusto, maustamaton laktoositon |
| Limekuori, raastettu, kiehautettu | |
| Mittaa maito ja lisää joukkoon sitruunavaahtoaines vaahdota täydellä teholla yli 5 min.(isot määrät) Lisää joukkoon vaniljakastike ja jatka vaahdottamista vielä.Lisää tuorejuusto ja sekoita voimakkaasta vielä hetki. | |
| Voit halutessasi käyttää raastettua limenkuorta maustamaan kakkua. | |
| Lisää raastettua limenkuorta kakkumassan joukkoon 30g | |
| Voit laittaa liivatelehtiä 4kpl mikäli haluat tanakamman kakun. | |
| Hyydytäkakku ja tarjoa seuraavana päivänä. | |
