Vanhanpiian henkevä hedelmäsalaatti

Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 100 g
Määrä: 10,0 kg

Muokkaa annoskokoa tai annosmäärää

0,500 kg IsoMitta Sitruunakiisseli/ -keittoainekset
2,000 l Vesi
0,050 kg Minttu, tuore
3,000 kg Ananaspala, säilyke
3,000 kg Persikkakuutio, säilyke
2,500 kg Omenakuutio, pakaste
Sekoita vesi ja kiisseliaines keskenään. Hienonna tuore minttu ja lisää kiisselin joukkoon.
Ota omenakuutiot jääkaappiin sulamaan edellisenä päivänä
Valuta säilykehedelmät.
Yhdistä hedelmät ja mintulla maustettu kiisseli keskenään ja annostele tarjolle laitettavaan astiaan.
* Voit käyttää reseptillä myös tuoretta tai pakastettua ananasta. Halutessasi voit myös korvata anansliemellä osan reseptillä olevasta vedestä. Jälkiruoka kannattaa valmistaa jo edellisenä päivänä jolloin maku ehtii tasaantua.
Makuasia 1/2024
Uusi asiakaslehti on ilmestynyt!
Tästä herkuttelemaan »