Sitruunainen broileri-pastavuoka
Annoksia: 20 kpl
Annoskoko: 280 g
Määrä: 5,6 kg
L
Laktoositon
(laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
| 1,000 kg | Broilerisuikale, kypsä |
| 0,950 kg | Fusilli, täysjyvävenhnä |
| 0,200 kg | Sipulikuutio, pakaste |
| 0,300 kg | Herne, pakaste |
| Laita 1/1 65 mm. GN-vuokaan raaka pasta, kypsä broilersuikale, sipuli ja pakaste herneet (kasvis). | |
| 2,200 l | Vesi |
| 0,100 kg | IsoMitta kylmäsuurusteinen vaalea kastike-/keittopohja |
| Sekoita IsoMitta vaalea kylmäsuuruste kylmään veteen vähitellen ripotellen. Anna turvota n. 5 min | |
| 0,300 kg | IsoMitta Sitruunakastikeainekset |
| 0,900 l | Vispikerma, laktoositon |
| 0,125 l | Touch of Taste Kanafondi |
| Lisää IsoMitta sitruunakastikeainekset, IsoMitta Kanakastike- /keittopohja-ainekset vispikerma ja Touch of Taste Kanafondi. Sekoita kastike tasaiseksi. | |
| 0,100 kg | Juustoraasteseos, laktoositon |
| Kaada liemi tasaisesti vuokaan ja sekoita ( 3.2 litraa lientä/vuoka). Varmista massan lämpötila max.+4°C Säilytä kylmässä kannella peitettynä valmistukseen saakka max.72h Ripottele pinnalle juustoraaste ennen paistoa. | |
| Kypsennä höyrypaistolla 160ºC:ssa (kosteus 10-20 %) noin 30-40 min. ilman kantta. Anna vetäytyä ennen tarjoilua 5-10 minuuttia. | |
