Sitruunainen broilerlasagne

Annoksia: 17 kpl
Annoskoko: 300 g
Määrä: 5,1 kg

Muokkaa annoskokoa tai annosmäärää

L Laktoositon (laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
S Soijaton (ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
0,450 kg IsoMitta Sitruunakastikeainekset
2,000 l Vesi
0,500 kg IsoMitta Juustocreme-sulatejuustovalmiste
0,200 kg Mango chutney, makea
Sekoita kastikeainekset osaan kylmää vettä ja kiehauta loppuosa vedestä erikseen.
Lisää suurus kiehuvaan veteen ja anna kiehua hiljalleen pari minuuttia silloin tällöin sekoittaen.
Lisää Juustocreme ja mausta mangochutneylla.
1,000 kg Broilerisuikale, kypsä
0,600 kg Suikalevihannes, pakaste
Yhdistä sulatetut suikalevihannekset ja broilerkuutiot.
0,800 kg IsoMitta Lasagnelevy
Levitä noin 5 dl sitruunakastiketta voidellun GN-vuoan pohjalle ja päälle 1/3 (n. 500 g) broilerikasvisseosta, aseta päälle lasagnelevy. Jatka valmistamista täyttämällä kerrokset samalla tavoin.
Yhteen GN-vuokaan tarvitaan 4 kpl lasagnelevyjä.
Levitä lopuksi päällimmäisen lasagnelevyn pinnalle sitruunakastiketta.
Paista lasagne höyrypaistolla 20 - 30 min. 180°C:ssa, kunnes pinta on saanut kauniin värin.
Makuasia 1/2024
Uusi asiakaslehti on ilmestynyt!
Tästä herkuttelemaan »