Sitruunainen lohi-pastavuoka

Annoksia: 20 kpl
Annoskoko: 250 g
Määrä: 5,0 kg

Muokkaa annoskokoa tai annosmäärää

L Laktoositon (laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta)
S Soijaton (ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana)
K Kananmunaton (ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana)
0,700 kg Kungsörnen Gemelli vaalea kuitukierrepasta
0,600 kg Kirjolohikuutio, pakaste
0,200 kg Sipulikuutio, pakaste
0,200 kg Juuressuikalesekoitus, pakaste
0,200 kg Paprikasuikale, pakaste
Laita voideltuun 1/1 65 mm.GN-vuokaan raaka pasta, jäiset lohikuutiot, sipuli ja suikaloidut kasvikset.
Lohen sijaan voit käyttää muutakin kalaa, esim. turskaa tai seitä.
0,450 kg IsoMitta Sitruunakastikeainekset
1,000 l Kasvirasvasekoite 15%, laktoositon
1,800 l Vesi
Sekoita IsoMitta sitruunakastikeainekset ja kasvirasvasekoite kylmään veteen, mausta fondilla tai kalaliemellä.
Kaada liemi tasaisesti vuokaan ja sekoita. Ripottele pinnalle juustoraaste.
Kypsennä höyrypaistolla 160ºC:ssa (kosteus 60%) noin 35 min. Anna vetäytyä ennen tarjoilua 5-10 minuuttia.
0,025 l Touch of Taste Kalafondi
0,200 kg Juustoraasteseos, laktoositon
Ruoka on laktoositon, kun käytät myös laktoositonta juustoraastetta.
Makuasia 1/2024
Uusi asiakaslehti on ilmestynyt!
Tästä herkuttelemaan »