Sofian linssipasta Korsholm
Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 320 g
Määrä: 32,0 kg
| 6,000 kpl | SAGA Cook & Chill Ruoanlaittopaperi 38429 |
| Vuoraa vuoat SAGA Cook & Chill Ruoanlaittopaperilla | |
| 0,800 kg | Aurinkokuivattu tomaatti, säilötty |
| 1,900 kg | GoGreen Punainen Linssi |
| 5,000 kg | Kungsörnen Cellentani vaalea kuitukierrepasta |
| Annostele vuokiin tasaisesti | |
| Aurinkokuivatut tomaatit n. 130g/vuoka | |
| Esikeitetty punainen linssi n. 300g/vuoka | |
| Kungsörnen Cellentani vaalea kuitukierrepasta n. 800g/vuoka | |
| 0,065 l | Rypsiöljy |
| 0,011 kg | Oregano |
| 0,060 kg | Mustapippuri, rouhittu |
| 0,125 kg | Sambal Oelek chilitahna |
| 0,013 kg | Timjami |
| 0,750 kg | Sipulikuutio, pakaste |
| Freesaa sipulit ja mausteet öljyssä. | |
| 0,250 kg | Tomaattisose |
| 7,500 kg | Tomaattimurska |
| Lisää joukkoon tomaattimurska ja tomaattisose ja kuumenna hyvin. | |
| 12,500 l | Vesi |
| 0,500 l | Touch of Taste Kantarellifondi |
| 1,000 l | Touch of Taste Kasvisfondi |
| Lisää vesi, Touch of Taste Kantarellifondi ja Touch of Taste Kasvisfondi ja kiehauta kastike. | |
| 1,500 kg | Arla Fraiche Kerma 30% 1L 66429 |
| 0,100 kg | Hunaja |
| LIsää lopuksi Arla Fraiche Kerma 30% ja hunaja, sekoita ja annostele kastike vuokiin. N.4kg/vuoka. | |
| Sekoita hyvin pastan sekaan. | |
| 1,500 kg | Red Label Juustoraaste 28% 2kg 145000 |
| Ripottele pinnalle juustoraastetta ja paista 160 astetta n. 35 min. | |
